slogan
slider_1
slider_2
slider_3
slider_4

Uroczyste kolacje i obiady

Menu uroczyste 1

 

Przystawki w stole:

Półmisek mięs wykwintnych

Sałatka z brokułem z serem feta oraz płatkami prażonych migdałów

Rożki z szynki zawijane z sałatką jarzynową

Tradycyjny schab po warszawsku

 

Zupa

Krem z białych warzyw z parmezanem

 

Danie główne

Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem z serem feta podana z warzywami grillowanymi, grateną ziemniaczaną oraz sosem z pomidorów i świeżej bazylii

 

Deser serwowany

Ciasto truskawkowa chmurka

 

Bufet deserowy

Owoce filetowane

3 rodzaje ciast własnego wypieku

 

Napoje

Kawa/ herbata

Woda niegazowana z cytryną

 

75.00 pln/os

 

 

 

Menu uroczyste 2

 

Przystawki w stole

Półmisek mięs wykwintnych

Tatar z łososia z kaparami oraz czerwoną cebulką

Roladki z grillowanej cukinii z serkiem paprykowym oraz świeżą rucolą

Cząstki melona zawijane w szynkę dojrzewającą podane na liściach szpinaku z sosem balsamicznym

 

Zupa

Krem z brokuł z płatkami prażonych migdałów

 

Danie główne

Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym podane z mini kopytkami oraz glazurowaną marchewką i porem karmelizowanym w miodzie

 

Deser serwowany

Pana cotta z karmelizowaną wiśnią

 

Bufet deserowy

Owoce filetowane

Trzy rodzaje ciast własnego wypieku

Selekcja musów owocowych

 

Napoje

Kawa/ herbata

Woda niegazowana z cytryną

 

90.00 pln/os

 

 

 

Menu uroczyste 3

 

Przystawki w stole

Rostbef marynowany w redukcji balsamicznej podany na rucoli z sosem cypriani

Selekcja pasztetów z żurawiną i bakaliami

Krewetki Black Tiger podawane w sosie słodko pikantnym

Deska serów

Rolada drobiowa ze szpinakiem oraz suszonymi pomidorami

 

Przystawka serwowana

Sałatka Caprese ze świeżą pomarańczą, oliwkami oraz pesto z bazylii podawana na świeżych liściach szpinaku z sałatą radichio

 

Zupa

Aksamitny krem kurkowy z prażonymi migdałami

 

Danie główne

(do wyboru)

Eskalopki cielęce z masłem ziołowym oraz podsmażanymi pomidorkami cherry, podane na delikatnym puree ziemniaczano-chrzanowym z groszkiem cukrowym

lub

Polędwiczki wieprzowe otulone kruszonką miodowo-pistacjową na purre z batatów, z bukietem fasolek szparagowych zawiniętych w pora.

 

Deser serwowany

Serek mascarpone ze skórką pomarańczy podawany ze świeżym owocem sezonowym oprzekładany kratką czekoladową ukoronowany świeżą miętą.

 

Bufet deserowy

Owoce filetowane

Ciasta własnego wypieku

Selekcja musów owocowych

Porcjowany crem brulle i panacotta

 

Napoje

Kawa/ herbata

Woda niegazowana z cytryną

 

120.00 pln/os

 

 

 

Opcje dodatkowe:

 

przywitanie winem musującym

10.00 pln/os.

 

tort krojony przez Szefa Kuchni przy gościach
o smaku śmietankowym, truskawkowym lub czekoladowym 

12.00 pln/os.

 

fontanna czekoladowa

1500.00 pln/os.

 

grill garden 2h

45.00 pln/os.

 

ognisko 4h

45.00 pln/os.

 

stół wiejski

2000.00 pln

 

stół z owocami morza

4500.00 pln

September 2017
S M T W T F S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Hotel

m-hotel

Dom konferencyjny

m-dom-konferencyjny

Biznes


© Copyright 2013 Hotel George
Wszystkie prawa zastrzeżone.

Rezerwacja

facebook

kuznia

facebook